Omfattande översikt av narkolepsi och modafinil.

Sömnsjukdomen som kallas narkolepsi är inget att skratta åt. Trots att överdriven dåsighet under dagtid kan vara en föregångare till betydande hälsoproblem, inklusive depression och dödlighet, förbises den rutinmässigt och lämnas oupptäckt i flera år i taget. Detta trots att det är en vanlig företeelse. Tillståndet som kallas narkolepsi är svårt att identifiera för läkare eftersom det finns flera andra tillstånd som kan orsaka dåsighet. De som är drabbade rapporterar ofta att de har låga nivåer av energi och känner sig trött.

Början av plötslig, överväldigande trötthet kallas en "attack". Den genomsnittliga varaktigheten av en av dessa episoder är mindre än en halvtimme; men om tillståndet är allvarligt kan individen förbli medvetslös i ett antal timmar. Det är möjligt att du kommer att se någon med ett allvarligt fall av narkolepsi, som flickan i filmen "Deuce Bigalow", som oväntat och ofta somnar när hon utför vanliga uppgifter utan någon uppenbar anledning. De som drabbas av narkolepsi har vanligtvis dåligt kortvarigt minne och upplever synförvrängningar. Processen att köpa modafinil sverige är riktigt okomplicerat.

De flesta fall av narkolepsi förekommer i familjer. Otillräcklig signalering till resten av kroppen orsakas av dåliga gener på grund av skadorna de orsakar på hypotalamus. Narkolepsi delar en ärftlig grund med hjärt-kärlsjukdom, men till skillnad från den senare kan den slå till när som helst och utan uppenbar anledning. Köp modafinil är ett enastående alternativ.

En potentiell orsak till narkolepsi är en brist i hjärnans amygdala-region i proteiner som reglerar hjärnans aktivitet. Inom narkoleptika har forskare upptäckt en slående brist på proteinet hypokretin. Det har blivit allt vanligare att konsumenter gör det köpa modafinil.

Även om narkolepsi för närvarande inte har något känt botemedel, kan det hanteras med medicinering och andra terapier. Eftersom narkolepsi är en komplex sjukdom med varierande svårighetsgrad, kan det ta lite tid att hitta den optimala behandlingsplanen för en enskild patient. Vanliga behandlingar för narkolepsi inkluderar dexedrin, modafinil och metylfenidat (Ritalin). Men läkare rekommenderar fortfarande att inkludera hälsosamma livsstilsval i mixen. Koffein föreslås inte eftersom det inte har visats förbättra hälsan i någon studie. Om du vill ha premiumkvalitet, köp Provigil online.

Du bör få din läkares vägledning innan du påbörjar någon läkemedelsbehandling. Utan behandling kan narkolepsi vara dödlig, så det måste åtgärdas på allvar. Vissa personer med narkolepsi har tragiskt mist livet för att de somnat under ett livsviktigt ögonblick.

Ett obalanserat hormonsystem är en bidragande orsak. Under dagarna fram till menstruationen och under klimakteriet är kvinnors hormoner ofta ur spel, vilket gör det svårt för dem att få en god natts sömn. Problem med ångest, spänningar, oro, mentala och känslomässiga påfrestningar, ett olyckligt sexliv och så vidare och så vidare. Dessa problem kommer att hålla en persons medvetna och omedvetna sinnen uppe på natten, vilket hindrar dem från att vila. Människor som inte får tillräckligt med sömn tenderar att ha följande problem.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.