Μείνετε μακριά από το Night Thief - Insomnia

 Η αϋπνία χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή ή υποβαθμισμένο ύπνο. Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Έχετε προβλήματα να ξανακοιμηθείτε αν ξυπνάτε όλη τη νύχτα ή διαπιστώνετε ότι ξυπνάτε πολύ νωρίς το πρωί; Νιώθετε ανανέωση παρά το γεγονός ότι κοιμάστε 7 ή 8 ώρες κάθε βράδυ;

Τα συμπτώματα της αϋπνίας κατά τη διάρκεια της ημέρας περιλαμβάνουν υπερβολική υπνηλία ή εξάντληση, δυσκολία συγκέντρωσης ή συγκέντρωσης, αίσθημα πεσμένης ή ερεθισμένης κ.λπ. Αντίθετα, όντας μια ασθένεια από μόνη της, η αϋπνία είναι απλώς ένα σύμπτωμα. Είναι το μέσο του σώματος για να σας ειδοποιήσει για το γεγονός ότι κάτι δεν πάει καλά.

424c2dc021eb44e4be5109cc17ee796f.jpg

Η αϋπνία είναι μια κατάσταση ύπνου κατά την οποία ο πάσχων δυσκολεύεται να αποκοιμηθεί ή/και να μείνει κοιμισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αϋπνία επηρεάζει όλα τα φύλα και άτομα όλων των ηλικιών, αλλά οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από αυτήν. Σχεδόν όλοι παλεύουν με την αϋπνία κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να βιώσουν τις αρνητικές επιπτώσεις της αϋπνίας.

Η ανικανότητα να αποκοιμηθεί μόνος του είναι γνωστή ως αϋπνία έναρξης ύπνου. Η αϋπνία συντήρησης εμφανίζεται όταν ένα άτομο δυσκολεύεται να αποκοιμηθεί και/ή να ξανακοιμηθεί αφού ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ορισμένες ιατρικές καταστάσεις καθιστούν επικίνδυνη τη λήψη φαρμάκων για τον ύπνο, αλλά για να βελτιώσετε την υγεία σας, μπορείτε αγοράστε modafinil ή αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση. Η αλλαγή των συνηθειών ύπνου είναι μια άλλη συνέπεια της γήρανσης. Πολλοί ηλικιωμένοι κλείνουν λιγότερο τα μάτια από τους νεότερους συναδέλφους τους.

Προκειμένου να θεραπευθεί η επίμονη αϋπνία, είναι απαραίτητο να αποκλειστούν τυχόν υποκείμενες διαταραχές ιατρικής ή ψυχικής υγείας. Οι ασθενείς με αϋπνία θα πρέπει να συμμετέχουν σε τακτική σωματική δραστηριότητα, καθώς τους βοηθά να κοιμούνται καλύτερα και έχει άλλες θετικές επιπτώσεις στην υγεία. Λάβετε υπόψη ότι ο συνιστώμενος χρόνος ύπνου των 6-8 ωρών τη νύχτα είναι αυθαίρετος και ότι οι άνθρωποι έχουν ποικίλες φυσικές ανάγκες ύπνου. Δεν είναι επικίνδυνο, αλλά μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε εξαντλημένοι, μπλε και βραχυκυκλωμένοι.

Το πρώτο βήμα για τη θεραπεία της χρόνιας αϋπνίας είναι ο εντοπισμός και η επίλυση τυχόν υποκείμενων προβλημάτων σωματικής ή ψυχικής υγείας που μπορεί να συμβάλλουν στην πάθηση. Μπορείτε ακόμη και αγοράστε provigil στην ελλάδα. Η ρίζα του προβλήματος αντιμετωπίζεται κατά τη θεραπεία της αϋπνίας.

41533lg.jpeg

Θα μπορούσατε ενδεχομένως να νιώσετε καλύτερα και να αποτρέψετε αυτά τα ζητήματα εάν το κάνετε αυτό.

Προσπαθήστε να κάν

ετε τουλάχιστον πέντε ή έξι ώρες άσκησης κατά τη διάρκεια της ημέρας και αγοράστε modafinil στην ελλάδα. Συνιστάται να τρώτε βραδινό δύο με τρεις ώρες πριν τον ύπνο. Η κρεβατοκάμαρα πρέπει να διατηρείται ήσυχη, σκοτεινή και δροσερή. Φτιάξτε μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν τον ύπνο, εάν αγχώνεστε όλη τη νύχτα. Κοιμηθείτε μόνο και έχετε σεξουαλική δραστηριότητα στο κρεβάτι σας.

Όταν η αϋπνία επιμένει για ένα μήνα ή περισσότερο, θεωρείται χρόνια. Για να το θέσω απλά, η χρόνια αϋπνία είναι μια προσωπική αντίληψη ανεπαρκούς ποιότητας ή ποσότητας ύπνου που διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα. Τα βραχυπρόθεσμα προβλήματα ύπνου είναι πιο κοινά από τα χρόνια, για να ξεπεραστούν αγορά modafinil ελλάδα. Τα προβλήματα ύπνου μπορούν να διατηρηθούν ή να επιδεινωθούν από το μακροχρόνιο άγχος, όπως αυτό που αντιμετωπίζετε στη δουλειά ή σε μια οικογενειακή διαμάχη.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.