Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Modafinil;

 Το Modafinil είναι ένα φαρμακευτικό φάρμακο που δημιουργήθηκε για τη θεραπεία της ναρκοληψίας. Έκτοτε, οι «biohackers», ή άτομα που χρησιμοποιούν «έξυπνα ναρκωτικά» για να βελτιώσουν την πνευματική τους ικανότητα, έχουν αγκαλιάσει την τάση. Η εστίαση, η μνήμη και το κίνητρο μπορούν όλα να ωφεληθούν από τα αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, που είναι ο τρόπος με τον οποίο υποτίθεται ότι λειτουργεί η Μοδαφινίλη. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ενισχύσει την εγρήγορση, κρατώντας τους χρήστες προσεκτικούς για παρατεταμένες περιόδους. Μπορείς αγοράστε provigil στην ελλάδα.

Με ποιους τρόπους μπορεί να είναι χρήσιμη η Μοδαφινίλη;

Οι άνθρωποι που πρέπει να σπουδάσουν ή να εργαστούν για παρατεταμένες περιόδους συχνά παίρνουν Modafinil για να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν την εστίασή τους.

Μερικοί άνθρωποι αγοράστε modafinil να μένουν ξύπνιοι και να γνωρίζουν αργά τα βράδια, ενώ άλλοι το χρησιμοποιούν για να έχουν πλεονέκτημα σε αθλήματα ή άλλες ανταγωνιστικές καταστάσεις.

Ακολουθούν οι πιο κοινές εφαρμογές συνταγογράφησης και εκτός ετικέτας μοδαφινίλης:

·         Ναρκοληψία

·         Διαταραχή εργασίας σε βάρδιες

·         Απνοια ύπνου

·         Διατήρηση της Επίγνωσης

·         Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ή ΔΕΠΥ

·         Μειωμένο σωματικό λίπος

·         Κατάθλιψη

Θετικές επιδράσεις

Η μοδαφινίλη είναι ένα διεγερτικό που συνταγογραφείται για τη θεραπεία της υπερβολικής υπνηλίας που προκαλείται από τη ναρκοληψία. Η χημική ντοπαμίνη αυξάνεται αναστέλλοντας την επαναπορρόφησή της στα νεύρα, έτσι λειτουργεί. Η ντοπαμίνη είναι ένας χημικός νευροδιαβιβαστής που επιτρέπει στα νεύρα να στέλνουν και να λαμβάνουν πληροφορίες. Αυτό βοηθά στη διατήρηση ενός τακτικού προγράμματος ύπνου και στη διατήρηση του ύπνου κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας ή άλλων δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι ασφαλής η χρήση της Μοδαφινίλης;

Η μοδαφινίλη είναι ασφαλής βραχυπρόθεσμα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έδωσε το Modafinil. Είναι ευλογία.

Για αρκετές δεκαετίες, οι ερευνητές το έχουν διαπιστώσει modafinil αγορα είναι ασφαλές στη χρήση. Ωστόσο, απαιτείται πρόσθετη έρευνα για την κατανόηση των πιθανών κινδύνων που συνδέονται με την τακτική χρήση, καθώς οι επιπτώσεις της μακροχρόνιας χρήσης δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί.

Είναι σημαντικό να δείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο φαρμακευτικό σχήμα, ειδικά αυτό που περιλαμβάνει Modafinil, λόγω της πιθανότητας αλληλεπιδράσεων με φάρμακα. Συνιστάται επίσης η αποφυγή κατανάλωσης ποτών ενώ λαμβάνετε Μοδαφινίλη. ο τιμή modafinil ελλάδα είναι χαμηλό και προσβάσιμο.

Ποιος πρέπει να πάρει Modafinil;

Η μοδαφινίλη είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για τη θεραπεία της ναρκοληψίας και της διαταραχής ύπνου σε βάρδιες. Οι χρήσεις εκτός ετικέτας περιλαμβάνουν τη θεραπεία ασθενειών όπως η διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ADHD), η κλινική κατάθλιψη και το άγχος. Δεν απαιτείται συνταγή γιατρού αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση για τις μη εγκεκριμένες εφαρμογές του.

Ποιος μπορεί στη συνέχεια να πάρει Modafinil;

Μόνο όσοι είναι 18 ετών και άνω και έχουν συνταγή γιατρού μπορούν νόμιμα να χρησιμοποιούν Modafinil. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι γιατροί μπορεί να συνταγογραφήσουν Modafinil σε παιδιά.

Το Modafinil δεν συνιστάται από έγκυες γυναίκες ή οποιονδήποτε με προϋπάρχουσα ιατρική πάθηση.

Παραλειφθείσα δόση

Πάρτε τη δόση που ξεχάσατε αμέσως μόλις συνειδητοποιήσετε ότι το ξεχάσατε. Μην πάρετε τη δόση που ξεχάσατε εάν πλησιάζει η ώρα για την επόμενη προγραμματισμένη δόση σας. Θυμηθείτε να πάρετε την επόμενη δόση σας όταν πρέπει. Όταν παραλείψετε μια δόση, μην τη διπλασιάζετε για να την αναπληρώσετε. Εάν πρέπει να θυμάστε μια ποσότητα, μην την πάρετε αμέσως πριν το βράδυ γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα να αποκοιμηθείτε.

συμπέρασμα

Όσον αφορά τα «έξυπνα ναρκωτικά» ή άλλες ουσίες που βελτιώνουν την πνευματική απόδοση, όλα αγορά modafinil ελλάδα Τα γενόσημα είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Έχει τα ίδια ευεργετικά αποτελέσματα με τις αμφεταμίνες αλλά χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Είναι τα καλύτερα νοοτροπικά αυτή τη στιγμή και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα κι αν δεν έχετε τις προϋποθέσεις για τις οποίες έχουν εγκριθεί.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.