Ο πλήρης οδηγός για το Modafinil

 Η μοδαφινίλη είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο περιζήτητα φάρμακα, είτε πρόκειται για ψυχαγωγική χρήση είτε κατόπιν συνταγής γιατρού. Ωστόσο, αυτή η ουσία που προκαλεί εγρήγορση είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο FDA την ταξινομεί ως περιορισμένη ουσία, πράγμα που σημαίνει ότι συνήθως χρειάζεστε μια συνταγή από γιατρό για να πάρετε modafinil χωρις συνταγη.

Ωστόσο, ακόμη και με ιατρική συνταγή, αγορά provigil ελλαδα από τα φαρμακεία θα απαιτούσε να ξοδέψετε μια περιουσία. Για αυτόν τον λόγο, η λήψη λίγης μοδαφινίλης χωρίς ιατρική συνταγή είναι μια έξυπνη κίνηση.

Τι ρόλο παίζει η νομιμότητα του Modafinil;

Ένα φάρμακο πρέπει να λάβει πιστοποιητικό έγκρισης από τον FDA για να θεωρείται νόμιμο και απρόσβλητο από νομικές επιπτώσεις. Είναι πιθανό να χάσετε τη δουλειά σας, να σας επιβληθεί πρόστιμο ή ακόμα και να πάτε στη φυλακή για κατοχή ή σύλληψη με παράνομες ουσίες.

Η μοδαφινίλη έχει τοποθετηθεί στο Πρόγραμμα IV λόγω της κακής ανοχής της και της μεγάλης πιθανότητας κατάχρησης. Τα φάρμακα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα από τα πέντε διαφορετικά προγράμματα. Τα φάρμακα του Προγράμματος Ι έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα βλάβης, ενώ τα φάρμακα του Προγράμματος V έχουν τη χαμηλότερη.

39.jpg

Έχοντας modafinil ελλάδα στην κατοχή σας είναι παράνομο χωρίς έγκυρη συνταγή. Η ναρκοληψία, η υπνική άπνοια ή η διαταραχή της εργασίας κατά βάρδιες είναι οι τρεις διαταραχές ύπνου που απαιτούν την τακτική χρήση και πρόσβαση σε έξυπνη ιατρική. Εάν δεν πληροίτε αυτές τις τρεις προϋποθέσεις, η αγορά Μοδαφινίλης μέσω διαδικτύου από ορισμένες χώρες θα απαγορεύεται επίσης.

Υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις στη λήψη Μοδαφινίλης;

Η μοδαφινίλη, όπως και κάθε άλλο φάρμακο, ενδέχεται να έχει ανεπιθύμητες συνέπειες. Είναι το ασφαλέστερο έξυπνο φάρμακο ή ενισχυτικό της γνωστικής λειτουργίας, επειδή μειώνει την πιθανότητα εθισμού και κατάχρησης σε σύγκριση με τις αμφεταμίνες.

Η αϋπνία είναι η πιο διαδεδομένη αρνητική αντίδραση στη Μοδαφινίλη. Εάν το φάρμακο χορηγηθεί το απόγευμα, είναι πιο πιθανό να λειτουργήσει. Πονοκέφαλος, ναυτία, ζάλη, άγχος και άλλα συμπτώματα είναι επίσης πιθανά. Το δερματικό εξάνθημα είναι η πιο σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια στο 17% των ασθενών. Εάν συμβεί, θα πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση ναρκωτικών.

Η μοδαφινίλη έχει ονομαστεί και έξυπνο φάρμακο και νοοτροπικό. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι με τις οποίες μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι υπάρχουν πολλά έξυπνα φάρμακα στην αγορά. Η μοδαφινίλη, ωστόσο, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους:

40.jpg

  •       Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αρνητικές επιπτώσεις:

Η χρήση του Modafinil είναι ακίνδυνη. Το προϊόν έχει ελάχιστες αρνητικές παρενέργειες, ώστε να μπορείτε να το πάρετε χωρίς άγχος.

  •       Δεν είναι αληθινό διεγερτικό:

Η μοδαφινίλη έχει κάποια διεγερτικά αποτελέσματα. Ωστόσο, κατατάσσεται με μεγαλύτερη ακρίβεια ως ευεργειακό. Οι επιδράσεις της ευγεροϊκής που προκαλούν εγρήγορση. Σε αντίθεση με άλλα «έξυπνα» φάρμακα, αυτό δεν σας κάνει να αγχώνεστε ή να είστε υπερκινητικοί. Δεν υπάρχει απόσυρση ή συντριβή μετά τη χρήση του.

  •       Όχι, το Modafinil δεν είναι εθιστικό. Επειδή δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θα οδηγούσαν σε εθισμό, η ουσία δεν μπορεί να αναπτύξει εξάρτηση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ξεπεράσετε τους εθισμούς με τη βοήθεια της έξυπνης ιατρικής.

  •       Τέλος, το Modafinil είναι αποτελεσματικό. Παρέχει ένα επίπεδο βελτιωμένης γνώσης που δεν συναντάται στα περισσότερα modafinil φαρμακειο.

συμπέρασμα

Όταν χρησιμοποιείται για πνευματική εγρήγορση, το Modafinil είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό αλλά modafinil τιμη είναι προσιτό. Ωστόσο, θα πρέπει να δίνεται προσοχή κατά τη χρήση του εκτός ετικέτας. Δεν έχουν τεκμηριωθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο ορισμένοι έχουν την ίδια αντίδραση στα φάρμακα. Οι επιπτώσεις του έξυπνου φαρμάκου στον οργανισμό είναι απρόβλεπτες.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.