Ποια είναι τα οφέλη που συνδέονται με τη χρήση της Μοδαφινίλης;

 Το Modafinil, που πωλείται στο διαδίκτυο με το Provigil, αναπτύχθηκε για τη θεραπεία της ναρκοληψίας, η οποία προκαλεί υπερβολικό ύπνο. Πρόσφατα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως έξυπνο φάρμακο για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις γνωστικές τους διαδικασίες. Η γνώση είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκτούμε, επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε νέες πληροφορίες.

 

Βελτιώνει αποτελεσματικά ιδιότητες όπως η προσοχή, η εστίαση, η μνήμη και η γενική νοητική κατανόηση σε πολλούς ανθρώπους. Σημαίνει να τους βοηθήσουμε να γίνουν πιο παραγωγικές εκδοχές του εαυτού τους. You can αγοράστε modafinil χωρίς συνταγή.

 

Κίνδυνοι και οφέλη από τη χρήση χαπιών γνωστικής ενίσχυσης Modafinil

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Modafinil έχει απτά γνωστικά οφέλη. Αλλά πολλοί αναρωτιούνται εάν η χρήση της χημείας για τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, αντί για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, είναι ευεργετική. Έχουν εκφραστεί ορισμένες ανησυχίες σχετικά με το εάν οι πρώτες βοήθειες θα μπορούσαν να απειλήσουν την ευημερία ενός ατόμου. Από τα οποία ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση είναι πιο βοηθητικές.

36.jpg

 

Η έρευνα δείχνει ότι αυτό και πολλά άλλα λεγόμενα «έξυπνα φάρμακα» παρέχουν άμεσα οφέλη στις γνωστικές διαδικασίες, κάτι που δεν μπορούν να επιτύχουν οι φυσικοί γνωστικοί ενισχυτές. Επιπλέον, το Modafinil διαφέρει από άλλα έξυπνα φάρμακα, αν και ως φάρμακο προφύλαξης, δεν είναι διεγερτικό, καθιστώντας τη χρήση του πολύ ασφαλέστερη με πολύ λιγότερες παρενέργειες από τους ομολόγους του.

 

Μεταξύ των πολλών συνταγογραφούμενων φαρμάκων που διατίθενται για τη διατήρηση της εγρήγορσης, το γενόσημο Provigil χρησιμοποιείται από πολλούς φοιτητές και επαγγελματίες αυτές τις μέρες για τη βελτίωση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής απόδοσης. Εάν το σκέφτεστε, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους κινδύνους και τα οφέλη του αγοράστε provigil ως τρόπο ενίσχυσης των γνωστικών διαδικασιών πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.

 

Οφέλη γνωστικής ενίσχυσης της μοδαφινίλης

• Αυξημένη επαγρύπνηση

• Βελτίωση της εστίασης και της προσοχής

• Καλύτερη αποθήκευση πληροφοριών

• Βελτίωση της μνήμης

• Γρήγορη εκμάθηση

• Πολλές ώρες εργασίας ή μελέτης

Αυτό το φάρμακο βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου και σας βοηθά να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα στην εργασία και στο σχολείο.

 

Αντενδείξεις 

Υπάρχουν λίγες απόλυτες αντενδείξεις για τη χρήση της Μοδαφινίλης, αλλά παρακάτω είναι μια λίστα σχετικών αντενδείξεων, προφυλάξεων και ειδικών κριτηρίων από modafinil χωρίς συνταγή ελλάδα.

                  Δερματολογικές αντιδράσεις: Εάν εμφανιστεί σοβαρό εξάνθημα, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου Stevens-Johnson, το Modafinil θα πρέπει να διακόπτεται με το πρώτο σημάδι φλεγμονής, εκτός εάν το εξάνθημα σχετίζεται με φάρμακα.

                  Επίμονη υπνηλία: Παρακολουθείτε συχνά τους ασθενείς για οποιοδήποτε βαθμό υπνηλίας και, όπου χρειάζεται, συμβουλεύστε τους ασθενείς να αποφεύγουν την ενασχόληση με άλλες δυνητικά επικίνδυνες δραστηριότητες και την οδήγηση.

                  Καρδιαγγειακή νόσος: Εξετάστε το ενδεχόμενο ενίσχυσης της επιτήρησης ασθενών με προϋπάρχουσα καρδιαγγειακή νόσο. Η μοδαφινίλη δεν συνιστάται σε ασθενείς με τεκμηριωμένη υπερτροφία της αριστερής κοιλίας ή ιστορικό προηγούμενης καρδιοτοξικότητας που σχετίζεται με ψυχοδιεγερτικά και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε ασθενείς με έμφραγμα του μυοκαρδίου.

                  Ψυχιατρικές διαταραχές: Η μοδαφινίλη πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε ασθενείς με ιστορικό ψύχωσης ή μανίας. Κατά την έναρξη της μοδαφινίλης, αυτοί οι ασθενείς θα πρέπει να παρακολουθούνται για παραισθήσεις, παραισθήσεις, μανία, επιθετικότητα και αυτοκτονικό ιδεασμό. Διακόψτε εάν εμφανιστούν αυτά τα συμπτώματα.

32.jpg

 

Συμπέρασμα

Η ουσία είναι ότι υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση της γνωστικής βελτίωσης. Τα έξυπνα φάρμακα όπως το γενόσημο Provigil μπορεί να είναι η καλύτερη λύση εάν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση για δύσκολες συνεδρίες μελέτης ή αν εργαστείτε αργά για να τηρήσετε τις προθεσμίες.

 

Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αν δεν χρησιμοποιείτε ένα γνωστικό ενισχυτή αγοράστε γενόσημο modafinil σε βάρος της ευημερίας σας, θα επωφεληθείτε πολύ από τη χρήση εκτός ετικέτας αυτού του φαρμάκου που βελτιώνει τον εγκέφαλο.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.