Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν ακούτε τη λέξη modafinil; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

 Θεωρείται ότι τα φάρμακα που βελτιώνουν τη γνώση ενισχύουν τις γνωστικές διαδικασίες όπως η μάθηση και η εστίαση. Κανένα στην πραγματικότητα δεν είναι κατανοητό, αν και για τα χαρακτηριστικά της μη συνταγογραφούμενης γνωστικής διέγερσης των χρηστών οπιοειδών ή για την υποτιθέμενη καθημερινή επαφή τους με αυτά τα φάρμακα. Καθώς η μοδαφινίλη είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο γνωστικής ενίσχυσης χωρίς συνταγή, η παρούσα έρευνα είχε σκοπό να παράσχει ένα ολοκληρωμένο προφίλ ασθενών με μονταφινίλη και τις απόψεις και τις προσδοκίες τους για το φάρμακο.

 

Για το σκοπό αυτό, μια ανώνυμη δημοσκόπηση, που στοχεύει τους καταναλωτές και τους μαθητές ναρκωτικών που βελτιώνουν τη γνωστική, προωθήθηκε στις σελίδες του φόρουμ. Συλλέχθηκαν πληροφορίες σχετικά με δημογραφικά στοιχεία, παράνομη χρήση ναρκωτικών, κλινική διάγνωση και εμπειρία με τη μοδαφινίλη. Από τους 404 ερωτηθέντες, 219 αναφέρθηκαν ότι έλαβαν μοδαφινίλη. Από όλα αυτά τα άτομα, η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν άνδρες, αποφοίτησαν και εργάζονταν επί του παρόντος, και η μέση ηλικία τους ήταν περίπου 27. αγοράστε modafinil εύκολα από οποιοδήποτε κατάστημα. Συνολικά, η χρήση του modafinil θεωρήθηκε από τους περισσότερους χρήστες ως ασφαλές πράγμα. Οι καταναλωτές μοδαφινίλης ανέφεραν υψηλότερα επίπεδα παράνομης χρήσης ναρκωτικών και κλινικής διάγνωσης από αυτά που προβλέπονται από στοιχεία βάσει πληθυσμού.

 

Η πιο τακτική καταγεγραμμένη χρήση της μοδαφινίλης είχε ήδη συσχετιστεί με υψηλότερο συνολικό αριθμό τέτοιων αντιληπτών πλεονεκτημάτων, αν και το αναφερόμενο επίπεδο χρήσης δεν συσχετίστηκε συνήθως μόνο με τον σημαντικό αριθμό αντιληπτών απειλών. Υπήρχε επίσης μια άλλη προκαταρκτική συσχέτιση μεταξύ της άλλης πρόσφατα αναφερόμενης χρήσης αυτής της μοδαφινίλης και επομένως της αναφερόμενης ύπαρξης ψυχολογικών καταστάσεων, κυρίως κατάθλιψης και άγχους. Οι ερωτηθέντες που υπέδειξαν κλινική διάγνωση ανέφεραν υψηλότερα υποκειμενικά κοινωνικά οφέλη από τα πάντα από το modafinil. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει πιο θετικά οφέλη από τη μονταφινίλη ή μπορεί να αντιπροσωπεύει ανεπαρκή ιατρική φροντίδα για ψυχικές παθήσεις σε ορισμένα άτομα. αγορά modafinil ελλάδα χωρίς προβλήματα.

 

Συνολικά, τα αποτελέσματα της τρέχουσας έρευνας μπορεί να είναι χρήσιμα στην εκπαίδευση των γιατρών και των νομοθετικών αρχών σχετικά με το προφίλ των ασθενών με τη μονταφινίλη και το πόσο καλά αντιμετωπίζεται η μονταφινίλη. Το Modafinil είναι ένα μέτριο ψυχο-διεγερτικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για ναρκοληψία, φυσική άπνοια ύπνου, διαταραχή ύπνου του εργαζόμενου με βάρδιες και ίσως ακόμη και ADHD. Η συνταγογραφούμενη δοσολογία της μοδαφινίλης, ωστόσο, λαμβάνεται αρχικά 200 mg μία φορά την ημέρα; Η μοδαφινίλη έχει αποδειχθεί πολύ καλά ανεκτή, κυρίως με χαμηλή συχνότητα σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και ακόμη και χαμηλό κίνδυνο βίας. Απορροφάται πλήρως, επιτυγχάνοντας τελικά μια μέγιστη συγκέντρωση στο πλάσμα μεταξύ δύο και τεσσάρων ωρών αμέσως μετά τη χορήγηση από το στόμα, τώρα και έχει σχεδόν το ήμισυ περίπου 12-15 ωρών.

 

Ο μηχανισμός δράσης του Modafinil, και ενώ δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητός, είναι πολύπλοκος. Η μοδαφινίλη, ωστόσο όταν λαμβάνεται πραγματικά μόνο στο τέλος μιας ημέρας ή ίσως κάπου το βράδυ, μπορεί να οδηγήσει σε παρατεταμένο χρόνο επαγρύπνησης για τον οποίο ορισμένα άτομα μπορεί πράγματι να βρουν ευεργετικά, ειδικά όταν λειτουργούν εντός μιας επικείμενης προθεσμίας. Ίσως οι συχνότερες παρενέργειες της περαιτέρω μοδαφινίλης περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, κόπωση, νευρικότητα, αλλεργική ρινίτιδα, χρόνια διάρροια, άγχος και αϋπνία. Υψηλές δόσεις μοδαφινίλης μπορεί επίσης να προκαλέσουν ψύχωση σε ακραίες περιπτώσεις. Η μοδαφινίλη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει ορισμένες μορφές γνωστικής λειτουργίας στο εργαστήριο.

 

Μια ημερήσια δόση 200 mg τέτοιας μοδαφινίλης δόθηκε σε υγιείς συμμετέχοντες ακόμη και για περίοδο 10 ημερών ακριβώς παράλληλα με το γνωστικό παρασκεύασμα. Παρατήρησαν ότι η απόδοση ολόκληρης της απλής εργασίας εκμάθησης γλωσσών, η οποία επέστησε επίσης την προσοχή, τους μηχανισμούς ερμηνείας και μνήμης εργασίας, ήταν σημαντικά υψηλότερη στην κοινότητα του modafinil σε σχέση με τους ελέγχους.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.