Ken de beste opties voor slaapapneubehandeling

 Als er een analyse is gemaakt, wordt de behandeling van slaapapneu een onmiddellijke prioriteit. De patiënt kan al enkele maanden of jaren pijn hebben gevoeld, samen met de bijwerkingen van de ziekte en kan ook zo gewend zijn geraakt aan hun indicaties dat ze ze niet meer opmerken, maar door de vaardigheid terug te vragen om herstellend te worden, zou een goede slaap een vereiste moeten zijn. volledige prioriteit van zowel patiënt als arts. Het is niet om te praten over het verminderen van de gevaren van een beroerte, hartaandoeningen en hoge bloeddruk die worden verhoogd bij patiënten met slaapapneu.

Behandeling van slaapapneu kan eigenlijk niet invasief of ongemakkelijk zijn, zoals de angst van sommige patiënten. De onderbrekingen en pauzes in de ademhaling doen zich voor wanneer de spier en het weefsel nabij de luchtpijp veel ontspannen en een obstructie vormen. Behandeling van slaapapneu middels bestel provigil is daarom van plan om de blokkering op te heffen of de kans op een blokkade te verkleinen. De geschikte behandeling op basis van de individuele patiënt en de ernst van hun slaapapneu-probleem.

De eenvoudigste vorm van slaapapneu-behandeling is vooral bekend onder de naam 'positionele behandeling'. Hoewel deze naam er nogal ingewikkeld uitziet, heeft dit nauwkeurig betrekking op het veranderen van de slaaphouding. Wanneer u op de rug slaapt, is er meer kans dat de tong achterstevoren langs de keel glijdt, waardoor verstoppingen zich dicht bij de luchtpijp vormen. Sommige patiënten adviseren om op hun zij te slapen. Ook al lijkt dit misschien eenvoudig, voor weinigen is het eenvoudiger gezegd dan gedaan en sommige patiënten merken dat ze gevoelloos op hun zij vallen, maar snel weer terugrollen op hun rug. Een onbegrijpelijk maar efficiënt idee om dit te corrigeren is om een tennisbal in een sok te doen en de sok op de rug van het nachthemd van de patiënt te naaien of vast te pinnen. Op de tennisbal gaan is voldoende om ze wakker te maken en al snel worden ze geconditioneerd om aan hun respectievelijke kant te blijven.

Verlies van extra gewicht is niet strikt een soort behandeling, maar aangezien obesitas of overgewicht zo'n risicofactor is voor de ziekte, zou elke zware patiënt worden gevraagd om te proberen de training te verbeteren en om te kijken naar hun dieet om een deel van hun gewicht te verliezen. . Andere factoren van de levensstijl zijn het vermijden van alcohol en ontspannende medicijnen zoals slaaptabletten, omdat deze de spieren verder inspireren om te kalmeren, wat meer apneu kan veroorzaken.

Behandeling van slaapapneu door koop Provigil kan het gebruik van orale hulpmiddelen die worden gedragen om de onderzijkaak naar voren te brengen inhouden en de kans op verstoppingen verkleinen. Ze zien eruit als rugby-mondbeschermers en kunnen in het begin ongemakkelijk zijn, hoewel ze de extra bonus hebben dat ze het snurken verminderen of ook stoppen.

Uiteindelijk is er CPAP, de beste behandelstandaard voor de meest ernstige situaties. De machines zijn duur en meestal oncomfortabel, en het kost veel tijd om ze vertrouwd te maken.

Comments

Popular posts from this blog

Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Meer Weten Over Modafinil Provigil En Zijn Goedgekeurde Medische Toepassingen

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε με τη μοδαφινίλη.